Call us

Wie wij zijn

Wij zijn een Belgische firma met alle slowaakse pluspunten op het vlak van bouwen. Wij hebben ervaring en expertize in zowel de Belgische als de Slowaakse bouwmethodes.

Door onze veelzijdigheid blijven we groeien en verruimen we onze expertize via de beide wegen. Door de voordelen van de twee soorten expertise vanuit België en Slowakije kunnen we ons expert noemen in gepaste oplossingen zoeken naar uw wensen en noden.

Het beste van deze beide werelden, of liever gezegd landen, geeft ons de opportuniteit om u van vele soorten oplossingen te bieden.

Onze waarden

Kwaliteit en een gepaste oplossing vinden om uw project in zijn beste vorm te krijgen, zijn onze waarden die wij hoog in het vaandel dragen.

Met onze ruime en jarenlange ervaring en de vele kennis vanuit twee landen, willen we snel en veelzijdig inspelen op uw wensen en noden. Ons bedrijf staat altijd klaar voor uw vragen, waar wij dan een gepaste oplossing voor zoeken.

Van intern innoveren tot extern beter presteren, we gaan mee met onze tijd. Met onze onderaannemers is oplossingsgericht (samen)werken ons fundament. Inclusief advies en kwaliteit. Want in een samenwerking is afspraken kwalitatief nakomen dé beste manier.

Interesse?
Vraag naar een offerte.

Vraag een offerte aan via e-mail en wij contacteren u zo snel mogelijk terug of bel ons rechtstreeks op 0483 39 22 82.

 Ja, ik ga akkoord met de privacy en algemene voorwaarden*
 Ja, ik wens me in te schrijven op de NIEUWSBRIEF om zo op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Bezoek adres
  • Otegemstraat 39
    8550 Zwevegem
  • 0483 39 22 82

All rights reserved - B&O Groep B.V. | privacy policy

 Website by Flexious
edit afsluiten